Yhteystiedot

Finn-Raj Oy palvelee

Osoite
Särkijärventie 35
78880 Kuvansi

Y-tunnus 1535773-1

Reijo Onikki, toimitusjohtaja

Puh. 0400 335 033 

etunimi.sukunimi(at)finnraj.fi

Koulutus: diplomi-insinööri 1997 (rakentamistalous ja tietekniikka), insinööri 1993 (yhdyskuntatekniikka), rakennusmestari 1983 (tienrakennustekniikka)

Työkokemus: Yli 30 vuoden työkokemus tienrakentamisalalta: tienrakentamiseen liittyvät työt kokonaisuudessaan, teiden suunnittelu, tienrakennusurakoiden valvontatyöt, murskaus- ja päällysteurakoiden valvontatehtävät.

Kymmenen edellisen vuoden aikana vastannut liikennetutkimuksiin ja tiestön kuntomittauksiin liittyvistä asioista sekä tienrakennusurakoiden valvonta-, laatu- ja turvallisuusasioista. Kevyen liikenteen nykyaikaisten laskentajärjestelmien hyödyntäminen päätöksenteossa.

Anne Onikki, kansainväliset asiat

Puh. 045 318 9567            

etunimi.sukunimi(at)finnraj.fi

Koulutus: ekonomi (pk-yritysten markkinointi ja kansainvälinen liiketoiminta), filosofian maisteri (kääntäminen ja tulkinta; saksa ja ruotsi), auktorisoitu kääntäjä suomi-saksa-suomi ja ruotsi-suomi. Muu kielitaito: englanti, ranska.

Työkokemus: Yli 20 vuoden kokemus kansallisten ja kansainvälisten projektien johtamisesta ja hallinnoinnista. Lisäksi pitkäaikainen kokemus yrittäjyydestä, vientitoiminnasta ja käännöstöistä.