Referenssit

Finn-Raj Oy on tuonut Suomeen Eco-Counterin laskentalaitteita vuodesta 2010. Olemme vastanneet alusta asti Eco-Counterin laskentalaitteiden myynti-, asennus- ja ylläpitopalveluista kaupunki- ja kuntasektorilla koko Suomessa. Lisäksi olemme tehneet seitsemän vuoden ajan kiinteää yhteistyötä Metsähallituksen kanssa Eco-Counterin laskimien asennus- ja huoltotöissä.Vuodesta 2011 olemme tehneet myös kantavuus- ja levykuormitusmittauksia sekä yksityisteiden ja metsäteiden kuntoselvityksiä. Asiakkaitamme ovat olleet mm. Metsähallitus, Ely-keskukset, yksityistiekunnat, kaupungit, kunnat ja liikeyritykset.  Keväästä 2021 lähtien olemme luopuneet kantavuusmittausliiketoiminnasta.

Asiantuntijapalveluina olemme tehneet tien- ja kadunrakennusurakoiden valvontatöitä, erilaisia liikennetutkimuksia sekä käännöspalveluja.

Olemme ylpeitä työstämme. Kuuntelemme asiakasta, keräämme asiakaspalautetta ja reagoimme palautteeseen. Haluamme palvella asiakkaitamme sitoutumalla läheiseen ja ammattitaitoiseen yhteistyösuhteeseen.

Haluamme myös tuottaa asiakkaillemme aitoa lisäarvoa uudistumisen kautta. Pyrimme kehittämään palvelujamme ja toimintatapojamme aktiivisesti ja olemme valmiit kyseenalaistamaan nykyiset toimintamallimme.

Palvelut

Eco-counter liikennelaskentalaitteet

Lue lisää

Kantavuuspalvelut

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Lue lisää