Eco-Counterin kevyen liikenteen laskentalaitteet

Maahantuonti, myynti, asennus, koulutus ja ylläpito

Finn-Raj Oy tuo maahan Eco-Counterin kevyen liikenteen laskentalaitteita, huolehtii laitteiden asennuksesta silmukkasahauksineen, tuottaa ja analysoi liikennetietoja sekä tarjoaa laitteiden käyttöön liittyvää koulutusta, huoltopalvelua ja käyttötukea. Asiakkaalle toteutetaan juuri hänen tarvitsemansa palvelukokonaisuus.

Finn-Raj Oy on tuonut Suomeen ja asentanut Eco-Counterin laskimia vuodesta 2010 lähtien, joten tunnemme tuotteet erittäin hyvin. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista liikennetutkimuksista, joten Eco-Counterin tietokannan ylläpito sekä tiedon jalostaminen on helppo toteuttaa meidän avullamme.

Uusi PYRO-EVO kulkijalaskuri tulee markkinoille toukokuussa 2021. Laskin on perustoiminnaltaan samanlainen kuin vanha Pyro-Box laskin. Uusi laskin on kuitenkin kevyempi ja pienempi ulkomitoiltaan. Lisäksi laskimessa on kosteuden tunnistussensori ja paikannusominaisuus, mikäli laite on esimerkiksi anastettu.

Toteemi, Raisio

Eco-combo multi: kevyen liikenteen laskentalaite

Eco-combo multi pystyy hallitsemaan useita sensoreita samanaikaisesti. Siksi se tunnistaa erilaiset tienkäyttäjät ja pystyy määrittämään heidän kulkusuuntansa. Tietty algorytmi analysoi erikseen sensoreiden tunnistamat liikkeet ja rekisteröi kulkijan.  Esimerkiksi polkupyörät lasketaan ZELT-induktiosilmukalla, mutta PYRO jättää ne huomioimatta, kun taas PYRO laskee jalankulkijat, jotka ZELT puolestaan jättää huomioimatta. Yhteen loggeriin voidaan kytkeä jopa 16 eri sensoria tai 8 sensoriparia, jos edellytetään suunnittaista tietoa. Tiedot välittyvät kerran vuorokaudessa Eco-GSM -modeemin avulla palvelimelle, josta ne välittyvät Eco-Visio -web-sovellukseen asiakkaan käytettäväksi.

Urban Post

Sensorit (ZELT)

ZELT-induktiosilmukkaa käytetään polkupyörien sekä autojen ja linja-autojen laskentaan.

ZELT-induktiosilmukka (erityinen timantin muotoinen silmukka), joka tunnistaa ylikulkevan polkupyörän, upotetaan tiehen sahattuun 4-5 cm:n syvyiseen uraan. ZELT-induktiosilmukoita on neljää tyyppiä:

  • selektiiviset silmukat, jotka tunnistavat polkupyörät muun liikenteen joukosta.
  • erillisille kevyen liikenteen väylille asennettavat ZELT Greenways -silmukat, jotka laskevat väylillä ajavat polkupyörät ja tunnistavat myös ryhmissä ajavat pyörät.
  • liikennevalosilmukat, joissa on oma tunnistus polkupyörille
  • varoitussilmukat, jotka laukaisevat liikennemerkissä varoitussignaalin
Zelt-silmukka

Pyro-sensorit

Pyrosähkölinssi, joka on hyvin herkkä ihmisvartalon lämpötilalle, tunnistaa jokaisen ohi kulkevan ihmisen, olipa hän sitten jalankulkija, pyöräilijä tai ratsastaja. Pyroa käytetään erillisillä kevyen liikenteen väylillä, puistoissa, keskikaupungilla, vaellus- ja hiihtoreiteillä sekä kaikenlaisten liikkujien laskennassa. Pyro havaitsee nopeasti ja tarkasti jalankulkijat ja pyöräilijät jopa 15 metriin saakka sekä niiden kulkusuunnan. Pyro on huomaamaton, ja se on helppo asentaa. Se voidaan asentaa sellaisenaan esimerkiksi pylvään sisälle tai erityiseen koteloon (Pyro-Box).

Pyro-Box, Helsinki

Eco-Visio

Eco-Visio on ainutlaatuinen online-ohjelmistopaketti tiedon keräämiseen, hallintaan ja jakamiseen paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Se on yhteensopiva useimpien tuonti- ja vientiformaattien kanssa, ja se tarjoaa kattavaa informaatiota laskentapisteestä, kuten kuvia, karttoja ja laskentatietoja. Muutamalla klikkauksella voit luoda omiin tarpeisiisi sopivan tilan tietojen keruuta, analysointia ja laskentapisteiden hallintaa varten sekä laatia ammattimaisia ja näyttäviä raportteja. Jokainen oikeudet saanut pääsee helposti Eco-Visioon kaikkialta maailmasta.

Eco-Visio